CAFETARIA KRETA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Kreta. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 12:50 Heerlijk gegeten. Iets meer patat en geen rijst was welkom.
10 jul 2024 om 9:18 Heerlijke beefteki! Mag alleen iets meer tzatiki bij ;-) Alles was vers, de salade, de rijst en lekkere friet.
23 jun 2024 om 21:36 10 minuten na de aangekondigde bezorgtijd, belden we om te vragen waar de bestelling bleef. Het zou nog 20 minuten duren, werd gemeld. En dat klopte, binnen die tijd hadden we onze bestelling binnen. Het was veel en ook erg lekker en goed warm.
21 jun 2024 om 22:05 Altijd goed eten en aardige bezorgers. Bestel al jaren daar.
21 jun 2024 om 20:19 Eten kwam 45 minuten later dan bevestigde tijd Helaas ook weer koud Belde 20 Minuten na bevestigde tijd Hij rijdt nu weg Eten is nog 25 minuten onderweg geweest, is die over Gorinchem gereden ofzo???
9 jun 2024 om 22:40 Gewoon zoals het hoort niks mis mee aanrader
8 jun 2024 om 22:53 Broodje hamburger bifteki met Griekse salade: broodje rolde uit elkaar (oud dus) slappe patat en de bifteki had weinig smaak. Alles was lauw. Jammer, hadden ons erop verheugd.
8 jun 2024 om 19:50 Ze lezen niet wat je erbijzet dus verkeerde bestelling gebeld komt een nieuwe aan na een uur gebeld breng mijn geld maar terug ik heb geen honger meer ze zijn onderweg oke 7 min later alsnog verkeerd maar ach laatmaar misschien leren ze ervan
3 jun 2024 om 18:37 Het zal wel druk zijn maar ondanks de heerlijke mix grill, zijn we het al heel snel vergeten
3 jun 2024 om 8:04 zal wel druk zijn
26 mei 2024 om 22:02 Eten was erg lekker en warm, het eten kwam overigens wel 30 minuten later dan de aangegeven bezorgtijd. Hier voor wel 4 gratis drankjes gekregen!
26 mei 2024 om 21:20 Was weer super lekker .